Een ogenblik......

 

Uitleg sterrenbeelden!

Weet je het geboortetijdstip van je kindje? Dan kun je zijn of haar unieke geboortehoroscoop laten maken!

Een geboortehoroscoop is een karakterbeschrijving van je kindje aan de hand van de planeten standen op zijn of haar geboortemoment, geïnterpreteerd vanuit zijn of haar geboorteplaats op aarde. Een persoonlijke beschrijving dus, zo uniek als een vingerafdruk! Zeker omdat we de tekst nog echt persoonlijk maken.

Hierdoor wordt het een uniek document om jarenlang te bewaren en iedere keer weer opnieuw te lezen. Je zult zien dat je je kindje, naarmate de jaren voorbij gaan, steeds weer opnieuw en vaak ook steeds beter in de beschrijving herkent! Om deze reden ook een bijzonder kraamcadeau!

Al meer dan 25 jaar maken we deze geboortehoroscopen met veel plezier. Geef de geboortedatum, -plaats en -tijd van je kindje op, en natuurlijk zijn of haar naam, via het online bestelformulier.

Een persoonlijke geboortehoroscoop laten maken kost 39,95 euro incl. verzendkosten, een spoedopdracht een tientje extra. Er zijn ook computerhoroscopen voor 29,95 euro, en natuurlijk kun je bij ons ook voor jezelf een geboortehoroscoop of een relatiehoroscoop bestellen. Voor meer info: mail gerust naar [email protected].

 


 

 

 

De echte Steenbok:Steenbok

De plichtsgetrouwe werker van de dierenriem. Je bent conventioneel ingesteld (huisje, boompje, beestje) en gehecht aan zekerheden: je viert pas feest als je banksaldo het toelaat. Je werkt hard, maar vooral in de betekenis van stapsgewijs, volhardend en methodisch. Je bent nuchter, serieus en zorgzaam. De stappen die je zet zijn volkomen logisch en goed doordacht. Gek op het voorspelbare. Dit is het teken waar de zon door liep toen je geboren werd. Waarschijnlijk heb je echter een ander ascendant teken, een ander maan teken, enz. Deze en andere planeetinvloeden kunnen de beschrijving van je karakter wijzigen.

 

 

De echte Boogschutter:Boogschutter

Jij bent zonder twijfel het meest enthousiaste dierenriemteken. Je gaat ergens helemaal voor. Je begint met een haast grenzeloze argeloosheid ergens aan, en denkt daarna: Hoe ben ik hier ooit in verzeild geraakt? Je geestdrift is groot. Je hecht waarde aan je vrijheid, hebt de wildste plannen en bent erg nieuwsgierig. Je hebt iets clownesk. Met dwang bereik je bij jou absoluut niets. Dit is het teken waar de zon door liep toen je geboren werd. Waarschijnlijk heb je echter een ander ascendant teken, een ander maan teken, enz. Deze en andere planeetinvloeden kunnen de beschrijving van je karakter wijzigen.

 

 

De echte Schorpioen:Schorpioen

Voor jou geen onduidelijkheid: je houdt het op zwart en wit. Iets kan   of je goedkeuring wegdragen, of absoluut niet. Je bent keihard als je je extreme gevoeligheid moet maskeren. Jaloezie komt jou niet onbekend voor. Eenmaal opgelopen kwetsuren vergeet je nooit meer. Je bent in staat tot zowel diepe liefde als diepe haat. Een hartstochtelijk karakter. Dit is het teken waar de zon door liep toen je geboren werd. Waarschijnlijk heb je echter een ander ascendant teken, een ander maan teken, enz. Deze en andere planeetinvloeden kunnen de beschrijving van je karakter wijzigen.

 

 

De echte Weegschaal:Weegschaal

De bemiddelaar van de dierenriem. Je bent hoffelijk, sociaal, diplomatiek. Kiezen vind je moeilijk; je stelt het kiezen liever uit totdat de keuze voor je wordt gemaakt. Overigens gebruik je dat trucje ook voor vervelende karweitjes. Je bent niet dol op vies of zwaar werk, wel op mooie dingen. Je geeft hieraan graag geld uit. Je kijkt op een rechtvaardige manier tegen de dingen aan. Dit is het teken waar de zon door liep toen je geboren werd. Waarschijnlijk heb je echter een ander ascendant teken, een ander maan teken, enz. Deze en andere planeetinvloeden kunnen de beschrijving van je karakter wijzigen.

 

 

De echte Maagd:Maagd

De Pietje Precies van de dierenriem. Je kunt nog geen schilderijtje scheef zien hangen. Eten wat de pot schaft, is niet door een Maagd uitgevonden. Je bent kieskeurig en niet te beroerd commentaar te leveren, wat je overigens altijd opbouwend bedoelt. Je vindt het niet erg klusjes op te knappen, integendeel. Bij jou kun je echt van de vloer eten. Gek op elke intellectuele uitdaging. Je levert perfect werk af. Dit is het teken waar de zon door liep toen je geboren werd. Waarschijnlijk heb je echter een ander ascendant teken, een ander maan teken, enz. Deze en andere planeetinvloeden kunnen de beschrijving van je karakter wijzigen.

 

 

De echte Leeuw:Leeuw

De koning der dieren(riem); je ziet de wereld als een show met jezelf als stralend middelpunt. Je kunt enorm van het leven genieten en dat mag best wat kosten. Je verlangt weelde in ruil voor hard werk. Gek op kinderen, aandacht en aanzien. Je bent erg trots, buigt niet. Indruk maken is voor jou even belangrijk als ademhalen. Je moet leren beter met beperkingen om te gaan. Dit is het teken waar de zon door liep toen je geboren werd. Waarschijnlijk heb je echter een ander ascendant teken, een ander maant eken, enz. Deze en andere planeetinvloeden kunnen de beschrijving van je karakter wijzigen.

 

 

De echte Kreeft:Kreeft

Het meest bemoederende teken van de dierenriem: je vertroetelt je partner, je kinderen, je huisdieren, je vrienden en collega’s. Gek op knuffelen. Je hebt een olifantengeheugen en koestert het verleden meer dan goed voor je is. Je bent gevoelig, voelt je gauw onveilig, en je stemmingen wisselen nogal eens. Verder heb je veel fantasie, je bent gek op sprookjes en dagdromen. Gevoel voor humor. Dit is het teken waar de zon door liep toen je geboren werd. Waarschijnlijk heb je echter een ander ascendant teken, een ander maan teken, enz. Deze en andere planeetinvloeden kunnen de beschrijving van je karakter wijzigen.

 

 

De echte Tweelingen:Tweelinge

Het nieuwsgierig Aagje van de dierenriem. Je bent altijd wel aan het woord: bellen, lezen, schrijven, e-mailen, sms’en, of gewoon kletsen zijn je favoriete hobbyís. Contact met mensen gaat je dan ook gemakkelijk af. Jij verkoopt die ijskast wel aan die Eskimo. Je bent opgewekt en levendig. Overigens waai je wel gemakkelijk met alle winden mee. Dit is het teken waar de zon door liep toen je geboren werd. Waarschijnlijk heb je echter een ander ascendant teken, een ander maan teken, enz. Deze en andere planeetinvloeden kunnen de beschrijving van je karakter wijzigen.

 

 

De echte Stier:Stier

Een van de ware genieters van de dierenriem. Je houdt van comfort, een uitgebreide maaltijd, een gezellig drankje en een goed gevulde bankrekening. Je hebt oog voor luxe en kwaliteit. Je lacht graag. Je bent lichamelijk ingesteld, knuffelt graag; je tastzin is prima ontwikkeld. Je kunt heel koppig zijn. Je luiert graag en hebt moeite weer aan het werk te gaan; ben je eenmaal bezig, dan werk je hard. Dit is het teken waar de zon door liep toen je geboren werd. Waarschijnlijk heb je echter een ander ascendant teken, een ander maan teken, enz. Deze en andere planeetinvloeden kunnen de beschrijving van je karakter wijzigen.

 

 

De echte Ram:Ram

Als aanvoerder van de dierenriem ben je ook in het dagelijkse leven vaak de initiatiefnemer. Je houdt van actie, niet van stilzitten. Je loopt jezelf wel eens voorbij; doet eerst, en denkt daarna pas. Je bent vaak te eerlijk en trapt hierdoor onbedoeld op andermans tenen. Je komt heel stoer over, maar kunt plotseling ook erg onzeker zijn, al ziet je omgeving dat niet.
Dit is het teken waar de zon door liep toen je geboren werd. Waarschijnlijk heb je echter een ander ascendant teken, een ander maan teken, enz. Deze en andere planeetinvloeden kunnen de beschrijving van je karakter wijzigen.

 

 

De echte Vissen:Vissen

Het meest fantasievolle teken van de dierenriem. Je bent gevoelig, zorgzaam en rustig. Je kunt echt goed luisteren, omdat je belangstelling in een ander oprecht is. Je kunt ook dromerig zijn en de zaken dan niet zo praktisch aanpakken. Je houdt van muziek en kunst, en van afzondering. Je humeur gaat met de stroom mee, op en neer. Je bent beïnvloedbaar en zo sociaal voelend dat je je vaak teveel aantrekt van de dingen die jezelf of een ander overkomen. Dit is het teken waar de zon door liep toen je geboren werd. Waarschijnlijk heb je echter een ander ascendant steken, een ander maan teken, enz. Deze en andere planeetinvloeden kunnen de beschrijving van je karakter wijzigen.

 

 

De echte Waterman:Waterman

Gek op het onvoorspelbare. Je gelooft in vrijheid, gelijkheid en broederschap in het groot en in het klein en doet actief je best deze te bewerkstelligen, desnoods ga je er voor de barricades op. Je hebt veel vrienden. Je bent graag altijd anders dan anderen, je hebt geen conventionele smaak of opvattingen. Je blinkt uit in originaliteit. Je kunt geniale invallen hebben. Dit is het teken waar de zon door liep toen je geboren werd. Waarschijnlijk heb je echter een ander ascendant teken, een ander maan teken, enz. Deze en andere planeetinvloeden kunnen de beschrijving van je karakter wijzigen.

Leave a Reply

https://www.geboortehoroscoop.nl/wp-content/uploads/2018/02/dark_bottom_divider.png
https://www.geboortehoroscoop.nl/wp-content/uploads/2016/06/logoGHoo.png

In Tune With The Universe