LeeuwLeeuw

14 februari 2007by avangils0
https://www.geboortehoroscoop.nl/wp-content/uploads/2018/05/leo-1.png

Leeuw: de koning der dieren(riem); je ziet de wereld als een show met jezelf als stralend middelpunt.

Je kunt enorm van het leven genieten en dat mag best wat kosten. Je verlangt weelde in ruil voor hard werk. Gek op kinderen, aandacht en aanzien. Je bent erg trots, buigt niet. Indruk maken is voor jou even belangrijk als ademhalen. Je moet leren beter met beperkingen om te gaan. Dit is het teken waar de zon door liep toen je geboren werd. Waarschijnlijk heb je echter een ander ascendant teken, een ander maant eken, enz. Deze en andere planeetinvloeden kunnen de beschrijving van je karakter wijzigen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Over geboortehoroscoop:

geboortehoroscoop.nl

Geboortehoroscoop.nl voor handgemaakte geboortehoroscopen

Design IncaNed - copyright 1999 - 2020 @ geboortehoroscoop.nl