MaagdMaagd

2 februari 2008by avangils0
https://www.geboortehoroscoop.nl/wp-content/uploads/2018/05/virgo-1.png

Maagd: De Pietje Precies van de dierenriem. Je kunt nog geen schilderijtje scheef zien hangen.

Eten wat de pot schaft, is niet door een Maagd uitgevonden. Je bent kieskeurig en niet te beroerd commentaar te leveren, wat je overigens altijd opbouwend bedoelt. Je vindt het niet erg klusjes op te knappen, integendeel. Bij jou kun je echt van de vloer eten. Gek op elke intellectuele uitdaging. Je levert perfect werk af. Dit is het teken waar de zon door liep toen je geboren werd. Waarschijnlijk heb je echter een ander ascendant teken, een ander maan teken, enz. Deze en andere planeetinvloeden kunnen de beschrijving van je karakter wijzigen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Over geboortehoroscoop:

geboortehoroscoop.nl

Geboortehoroscoop.nl voor handgemaakte geboortehoroscopen