WeegschaalWeegschaal

15 januari 2009by avangils0
https://www.geboortehoroscoop.nl/wp-content/uploads/2018/05/libra-1.png

Weegschaal: de bemiddelaar van de dierenriem.

Je bent hoffelijk, sociaal, diplomatiek. Kiezen vind je moeilijk; je stelt het kiezen liever uit totdat de keuze voor je wordt gemaakt. Overigens gebruik je dat trucje ook voor vervelende karweitjes. Je bent niet dol op vies of zwaar werk, wel op mooie dingen. Je geeft hieraan graag geld uit. Je kijkt op een rechtvaardige manier tegen de dingen aan. Dit is het teken waar de zon door liep toen je geboren werd. Waarschijnlijk heb je echter een ander ascendant teken, een ander maan teken, enz. Deze en andere planeetinvloeden kunnen de beschrijving van je karakter wijzigen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Over geboortehoroscoop:

geboortehoroscoop.nl

Geboortehoroscoop.nl voor handgemaakte geboortehoroscopen