BoogschutterBoogschutter

5 mei 2011by avangils0
https://www.geboortehoroscoop.nl/wp-content/uploads/2018/05/sagittarius-1.png

Boogschutter: Jij bent zonder twijfel het meest enthousiaste dierenriemteken.

Je gaat ergens helemaal voor. Je begint met een haast grenzeloze argeloosheid ergens aan, en denkt daarna: Hoe ben ik hier ooit in verzeild geraakt? Je geestdrift is groot. Je hecht waarde aan je vrijheid, hebt de wildste plannen en bent erg nieuwsgierig. Je hebt iets clownesks. Met dwang bereik je bij jou absoluut niets. Dit is het teken waar de zon door liep toen je geboren werd. Waarschijnlijk heb je echter een ander ascendant teken, een ander maan teken, enz. Deze en andere planeetinvloeden kunnen de beschrijving van je karakter wijzigen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Over geboortehoroscoop:

geboortehoroscoop.nl

Geboortehoroscoop.nl voor handgemaakte geboortehoroscopen

Design IncaNed - copyright 1999 - 2020 @ geboortehoroscoop.nl