VissenVissen

3 januari 2019by avangils0
https://www.geboortehoroscoop.nl/wp-content/uploads/2018/05/pisces-1.png

Vissen: het meest fantasievolle teken van de dierenriem.

Je bent gevoelig, zorgzaam en rustig. Je kunt echt goed luisteren, omdat je belangstelling in een ander oprecht is. Je kunt ook dromerig zijn en de zaken dan niet zo praktisch aanpakken. Je houdt van muziek en kunst, en van afzondering. Je humeur gaat met de stroom mee, op en neer. Je bent beïnvloedbaar en zo sociaal voelend dat je je vaak teveel aantrekt van de dingen die jezelf of een ander overkomen. Dit is het teken waar de zon door liep toen je geboren werd. Waarschijnlijk heb je echter een ander ascendant steken, een ander maan teken, enz. Deze en andere planeetinvloeden kunnen de beschrijving van je karakter wijzigen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Over geboortehoroscoop:

geboortehoroscoop.nl

Geboortehoroscoop.nl voor handgemaakte geboortehoroscopen

Design IncaNed - copyright 1999 - 2020 @ geboortehoroscoop.nl