RamRam

4 januari 2019by avangils0
https://www.geboortehoroscoop.nl/wp-content/uploads/2018/05/aries-1.png

Ram: Als aanvoerder van de dierenriem ben je ook in het dagelijkse leven vaak de initiatiefnemer.

Je houdt van actie, niet van stilzitten. Je loopt jezelf wel eens voorbij; doet eerst, en denkt daarna pas. Je bent vaak te eerlijk en trapt hierdoor onbedoeld op andermans tenen. Je komt heel stoer over, maar kunt plotseling ook erg onzeker zijn, al ziet je omgeving dat niet.
Dit is het teken waar de zon door liep toen je geboren werd. Waarschijnlijk heb je echter een ander ascendant teken, een ander maan teken, enz. Deze en andere planeetinvloeden kunnen de beschrijving van je karakter wijzigen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Over geboortehoroscoop:

geboortehoroscoop.nl

Geboortehoroscoop.nl voor handgemaakte geboortehoroscopen

Design IncaNed - copyright 1999 - 2020 @ geboortehoroscoop.nl