StierStier

5 januari 2019by avangils0
https://www.geboortehoroscoop.nl/wp-content/uploads/2018/05/taurus-1.png

Stier: Een van de ware genieters van de dierenriem.

Je houdt van comfort, een uitgebreide maaltijd, een gezellig drankje en een goed gevulde bankrekening. Je hebt oog voor luxe en kwaliteit. Je lacht graag. Je bent lichamelijk ingesteld, knuffelt graag; je tastzin is prima ontwikkeld. Je kunt heel koppig zijn. Je luiert graag en hebt moeite weer aan het werk te gaan; ben je eenmaal bezig, dan werk je hard. Dit is het teken waar de zon door liep toen je geboren werd. Waarschijnlijk heb je echter een ander ascendant teken, een ander maan teken, enz. Deze en andere planeetinvloeden kunnen de beschrijving van je karakter wijzigen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Over geboortehoroscoop:

geboortehoroscoop.nl

Geboortehoroscoop.nl voor handgemaakte geboortehoroscopen

Design IncaNed - copyright 1999 - 2020 @ geboortehoroscoop.nl