WatermanWaterman

2 februari 2019by avangils0
https://www.geboortehoroscoop.nl/wp-content/uploads/2018/05/aquarius-1.png

Waterman: Gek op het onvoorspelbare.

Je gelooft in vrijheid, gelijkheid en broederschap in het groot en in het klein en doet actief je best deze te bewerkstelligen, desnoods ga je er voor de barricades op. Je hebt veel vrienden. Je bent graag altijd anders dan anderen, je hebt geen conventionele smaak of opvattingen. Je blinkt uit in originaliteit. Je kunt geniale invallen hebben. Dit is het teken waar de zon door liep toen je geboren werd. Waarschijnlijk heb je echter een ander ascendant teken, een ander maan teken, enz. Deze en andere planeetinvloeden kunnen de beschrijving van je karakter wijzigen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Over geboortehoroscoop:

geboortehoroscoop.nl

Geboortehoroscoop.nl voor handgemaakte geboortehoroscopen

Design IncaNed - copyright 1999 - 2020 @ geboortehoroscoop.nl