retrogradeVenus, Jupiter, Saturnus en Pluto retrograde

27 mei 2020by avangils0
https://www.geboortehoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/05/geboortehoroscoopretrograde.png

Venus, Jupiter, Saturnus en Pluto allemaal retrograde…

ben je druk bezig aan van alles en nog wat, maar heb je tegelijkertijd (nog) geen behoefte aan nieuwe dingen? Alsof je in de wacht staat? Het gevoel een beetje in het verleden te vertoeven? Eerst dingen willen afronden voordat je nieuwe plannen uitvoert? En als je ze wel uitvoert, voelt dat een beetje als tegen de stroom in zwemmen, de dingen komen niet goed uit de verf of gaan op het laatste moment niet door? Dat je teksten schrijft die je steeds maar blijft aanpassen haha;) Hm, heel herkenbaar! Dat komt omdat er maar liefst 4 planeten retrograde lopen! De boodschap is inderdaad duidelijk en past eigenlijk ook helemaal in deze tijd: neem de tijd om oude dingen af te ronden. Je zult zien dat dingen die je in het verleden al deed, nu wel goed uitpakken, maar wacht nog even met het nieuwe. Dat komt wel weer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Over geboortehoroscoop:

geboortehoroscoop.nl

Geboortehoroscoop.nl voor handgemaakte geboortehoroscopen

Design IncaNed - copyright 1999 - 2021 @ geboortehoroscoop.nl