CoördinatenCoördinaten

27 juli 2020by avangils0
https://www.geboortehoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/07/geboortehoroscoopglobe2.jpg

Voor het maken van je geboortehoroscoop hebben we o.a. de coördinaten van je geboorteplaats nodig. Wanneer je de wereldbol erbij pakt, zit er natuurlijk niet veel verschil tussen de coördinaten van bijvoorbeeld Tilburg en Goirle;) Toch kan ieder verschilletje belangrijk zijn! Vaak geven klanten aanvullende informatie wanneer het gaat om een geboorteplaats in het buitenland en die is altijd welkom natuurlijk👍 We zien je bestelling heel graag tegemoet!🤩

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Over geboortehoroscoop:

geboortehoroscoop.nl

Geboortehoroscoop.nl voor handgemaakte geboortehoroscopen

Design IncaNed - copyright 1999 - 2021 @ geboortehoroscoop.nl