toekomstToekomst

27 juli 2020by avangils0
https://www.geboortehoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/07/geboortehoroscoopglazenbol.jpg

Toekomst

Komen er in mijn horoscoop ook toekomstige ontwikkelingen te staan? Deze vraag kregen we onlangs – misschien weer leuk om met jullie te delen! Een geboortehoroscoop is een karakterbeschrijving. We gaan in op je talenten maar ook op de dingen waar je tegenaan loopt, hoe je omgaat met de dingen die je op je pad komen. Welke dingen je belangrijk vindt. Hoe je met geld, studie, werk omgaat. Hoe je met andere mensen, je ouders, je geliefde, je kinderen omgaat. Sta je graag op de voorgrond of werk je achter de schermen? Er zijn zoveel dingen uit een horoscoop te halen. En natuurlijk wordt de beschrijving gemaakt in het licht van je huidige leeftijd. Dus: ja, in je horoscoop komt uitgebreid aan bod wat je mogelijkheden zijn en nee, of je de loterij wint morgen, dat vind je niet terug in je geboortehoroscoop;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Over geboortehoroscoop:

geboortehoroscoop.nl

Geboortehoroscoop.nl voor handgemaakte geboortehoroscopen

Design IncaNed - copyright 1999 - 2021 @ geboortehoroscoop.nl