Computerhoroscoopgeboortehoroscoop.nl

Ben je een kunstzinnige Vissen?

Een op comfort ingestelde Stier?

Of een met rozen en kaviaar strooiende Leeuw?

Het teken van de dierenriem waarin de zon staat tijdens de geboorte, het "sterrenbeeld", zegt veel over je karaktereigenschappen. Maar natuurlijk zijn niet alle Tweelingen hetzelfde, net zo min als alle Leeuwen of welk ander teken dan ook.
Je kunt iemands karaktereigenschappen veel nauwkeuriger omschrijven dan alleen aan de hand van het teken waarin de zon staat. En dat kan door het maken van een geboortehoroscoop. Wanneer je snel een beschrijving wilt hebben van je karaktereigenschappen, kun je zo'n horoscoop door de computer laten maken.

Op het moment dat je geboren wordt staan de zon, de maan en de planeten op een bepaalde plaats in de dierenriem. Dit moment wordt vastgelegd op een tekening, de geboortehoroscoop. In de astrologie wordt er van uit gegaan dat uit deze planeten standen het karakter van de op dat moment geboren persoon kan worden afgeleid.
Niet alleen naar de plaats van de zon, de maan en de planeten wordt gekeken, maar o.a. ook naar welk teken op de ascendant staat, in welke huizen (levensgebieden) de planeten staan en naar de aspecten (hoeken die de planeten onderling vormen).
Voor het maken van een geboortehoroscoop zijn de volgende gegevens van de betreffende persoon nodig: de naam, de geboortedatum, de geboorteplaats en de geboortetijd.

De horoscoop bestaat uit 15 tot 20 pagina's en kost slechts 10,00 Euro, de levertijd is 1 week na ontvangst van de betaling.

Computerhoroscoop aanvragen

Summary
geboortehoroscoop.nl
Author Rating
geboortehoroscoop.nl  geboortehoroscoop.nl  geboortehoroscoop.nl  geboortehoroscoop.nl  geboortehoroscoop.nl
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Computerhoroscoop
Product Name
Computerhoroscoop
Price
EUR 10,00
Product Availability
Available in Store Only

%d bloggers liken dit: