Kinderhoroscoopgeboortehoroscoop.nl

Wordt het een pittig Ram karaktertje?

Een kat uit de boom kijkende kleine Maagd?

Of een in originaliteit uitblinkende Waterman?

Je moet misschien nog even geduld hebben voor het zover is.Maar waarschijnlijk weet je al (bijna) zeker onder welk dierenriemteken je baby geboren zal worden. Of misschien is je baby er al.
Het teken van de dierenriem waarin de zon staat tijdens de geboorte, het "sterrenbeeld", zegt al veel over de karaktereigenschappen van je kindje. Maar natuurlijk zijn niet alle Tweelingen hetzelfde, net zo min als alle Leeuwen of welk ander teken dan ook.

Op het moment dat een baby geboren wordt - officieel het moment waarop het kindje gaat huilen, want dat wordt beschouwd als eerste teken van leven! - staan de zon, de maan en de planeten op een bepaalde plaats in de dierenriem. Dit moment wordt vastgelegd op een tekening, de geboortehoroscoop. In de astrologie wordt er van uit gegaan dat uit deze planeten standen het karakter van de baby kan worden afgeleid.Je kunt iemands karaktereigenschappen veel nauwkeuriger omschrijven dan alleen aan de hand van het teken waarin de zon staat. En dat kan door het maken van een complete geboortehoroscoop. Wij maken de tekst van een geboortehoroscoop nog echt persoonlijk, waardoor het een uniek document wordt  om lange tijd te bewaren.

Natuurlijk speelt ook de erfelijkheid een rol. Vaak blijkt dan ook dat een bepaald dierenriemteken zowel bij de ouders als het kind sterk vertegenwoordigd is in de horoscoop.
Niet alleen naar de plaats van de zon, de maan en de planeten wordt gekeken, maar o.a. ook naar welk teken op de ascendant staat, in welke huizen (levensgebieden) de planeten staan en naar de aspecten (hoeken die de planeten onderling vormen).
Voor het maken van een geboortehoroscoop zijn de volgende gegevens van je kindje nodig: de naam, de geboortedatum, de geboorteplaats en de geboortetijd.

De horoscoop bestaat uit 15 tot 20 pagina's en kost slechts 39,95 Euro, de levertijd is 2 tot 4 weken na ontvangst van de betaling. Er is een spoedopdracht mogelijk voor 10 Euro extra. De levertijd is dan 1 week.

Een geboortehoroscoop aanvragen

Bewaren

Bewaren

Bewaren