Een ogenblik......

 

Relatiehoroscoop

Ben je als nauwkeurige Maagd getrouwd met een nonchalante Vissen?

Als huiselijke Kreeft verliefd op een ambitieuze Steenbok?

Of wil je als temperamentvolle Ram gaan samenwonen met een al even vurige Schorpioen?

De tekens van de dierenriem waarin de zon stond tijdens jullie geboorte, jullie “sterrenbeelden”, zeggen veel over jullie karaktereigenschappen en over hoe jullie met elkaar omgaan. Maar natuurlijk moet je verder kijken dan alleen naar deze tekens. Immers, niet alle Tweelingen zijn hetzelfde, net zo min als alle Leeuwen of welk ander teken dan ook.
Je kunt een bepaalde relatie veel nauwkeuriger omschrijven dan alleen aan de hand van de tekens waarin de zon staat. En dat kan door het vergelijken van twee complete geboortehoroscopen. Wij maken de tekst van een relatiehoroscoop nog echt persoonlijk, waardoor het een uniek document wordt om lange tijd te bewaren.

Op het moment dat je geboren wordt staan de zon, de maan en de planeten op een bepaalde plaats in de dierenriem. Dit moment wordt vastgelegd op een tekening, de geboortehoroscoop. In de astrologie wordt er van uit gegaan dat uit deze planeten standen het karakter van de op dat moment geboren persoon kan worden afgeleid.
Niet alleen worden in het geval van een relatiehoroscoop de plaats van de zon, de maan en de planeten vergeleken, maar ook wordt gekeken naar welke tekens op de ascendant staan, in welke huizen (levensgebieden) de planeten staan en naar de aspecten (hoeken die de planeten onderling vormen).
Voor het maken van een relatiehoroscoop zijn de volgende gegevens van de beide personen nodig: de naam, de geboortedatum, de geboorteplaats en de geboortetijd.

De horoscoop bestaat uit 15 tot 20 pagina’s en kost slechts 69,95 Euro, de levertijd is 2 tot 6 weken na ontvangst van de betaling.

Er is een spoedopdracht mogelijk voor 10 Euro extra. De levertijd is dan 2 weken.

Relatiehoroscoop aanvragen

[yasr_visitor_multiset setid=0]

https://www.geboortehoroscoop.nl/wp-content/uploads/2018/02/dark_bottom_divider.png
https://www.geboortehoroscoop.nl/wp-content/uploads/2016/06/logoGHoo.png

In Tune With The Universe